ISO_45001.png

ISO 45001 - це міжнародний стандарт для систем управління здоров'ям і безпекою праці (СУЗБП). Основна мета ISO 45001 - забезпечити безпеку і здоров'я працівників в робочих умовах та запобігти ризикам та нещасним випадкам на роботі.

ISO_45001.png

ISO 45001 - це міжнародний стандарт для систем управління здоров'ям і безпекою праці (СУЗБП). Основна мета ISO 45001 - забезпечити безпеку і здоров'я працівників в робочих умовах та запобігти ризикам та нещасним випадкам на роботі.  

Необхідність впровадження ISO 45001:

Захист працівників: 

ISO 45001 спрямований на забезпечення безпеки та здоров'я працівників. Впровадження стандарту допомагає попереджати нещасні випадки на роботі та професійні захворювання.

Відповідність законодавству:

Впровадження ISO 45001 допомагає організації відповідати законодавчим вимогам в галузі охорони праці, що може зменшити ризики правових санкцій.

Підвищення продуктивності:

Здорові та безпечні умови праці сприяють підвищенню продуктивності працівників.

Покращення репутації:

Підтвердження відповідності стандарту може поліпшити репутацію організації в очах споживачів, клієнтів та партнерів.

Зменшення ризиків:

Стандарт вимагає ідентифікації, оцінки та керування ризиками здоров'я і безпеки. Це допомагає запобігати подіям, що можуть завдати шкоду працівникам і організації.

Економія ресурсів:

Запобігання нещасним випадкам і професійним захворюванням допомагає уникнути витрат на лікування і компенсації, а також зменшити втрати робочого часу. 

Міжнародне визнанння:

ISO 45001 - це міжнародний стандарт, що дозволяє підтвердити високі стандарти управління здоров'ям і безпекою праці, що може бути важливим для бізнесу на міжнародному рівні.. 

 

Загальною метою впровадження ISO 45001 є створення безпечних та здорових робочих умов для працівників і зменшення ризиків, пов'язаних з їхнім здоров'ям і безпекою, що веде до покращення якості життя працівників і сталості організації.

БАЖАЄТЕ ОТРИМАТИ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ?

Телефонуйте або пишить.

Ми відкриті до комунікації та готові відповісти на будь-які питання, що вас цікавлять!


Альтернативний зв'язок

telegramviberwhatsapp

БАЖАЄТЕ ОТРИМАТИ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ?

Телефонуйте або пишить.

Ми відкриті до комунікації та готові відповісти на будь-які питання, що вас цікавлять!

Основні характеристики та принципи ISO 45001 

galochka.png

Захист працівників:

Стандарт ставить захист здоров'я та безпеку працівників на перше місце, визначаючи обов'язки організації щодо їхнього благополуччя на роботі.

galochka.png

Запобігання нещасним випадкам і захворюванням:

Система управління за ISO 45001 спрямована на ідентифікацію потенційних ризиків та запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням.

galochka.png

Участь працівників:

ISO 45001 підтримує активну участь працівників у вдосконаленні системи управління здоров'ям і безпекою праці.

galochka.png

Постійне вдосконалення:

Стандарт заохочує постійне вдосконалення системи управління для покращення умов праці та зменшення ризиків.

galochka.png

Управління різиками:

Організації повинні ідентифікувати, оцінювати і керувати ризиками для здоров'я і безпеки працівників.

Сертифікація за ISO 45001 може мати численні переваги для організацій, такі як захист здоров'я працівників, зменшення ризиків та витрат, покращення репутації і більша продуктивність. Цей стандарт допомагає організаціям створити безпечне та здорове робоче середовище для свого персоналу.

МАЄТЕ ПИТАННЯ, ЩО ПОТРЕБУЮТЬ ПРОФЕСІЙНОЇ УВАГИ?

Заповнить форму нижче та отримайте відповідь фахівця в необхідній галузі вашого бізнесу протягом доби

"Успіх у бізнесу залежить від вашої здатності бачити можливості, де інші бачать проблеми"

        Роберт Кійосакі

 

"Успіх у бізнесу залежить від вашої здатності бачити можливості, де інші бачать проблеми"

       Роберт Кійосакі

 

МАЄТЕ ПИТАННЯ, ЩО ПОТРЕБУЮТЬ ПРОФЕСІЙНОЇ УВАГИ?

Заповнить форму нижче та отримайте відповідь фахівця в необхідній галузі вашого бізнесу протягом доби

ЗАКОНОДАВЧІ ТА НОРМАТИВНІ АКТИ УКРАЇНИ В СФЕРІ

БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

ukraina7.png

Закон України № 771 "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"

ukraina7.png

Закон України № 2042 "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин

ukraina7.png

Закон України № 2639 "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"

ukraina7.png

Постанова КМУ № 896 від 31.10.2018 "Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"

ukraina7.png

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)"

ukraina7.png

Наказ Міністерства охорони здоров'я України № 548 від 19.07.2012 "Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів"


ukraina7.png

Наказ Міністерства охорони здоров'я України № 368 від 13.05.2013 "Про затвердження Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"


ukraina7.png

Наказ Міністерства охорони здоров'я України № 256 від 03.05.2006 "Про затвердження Державних гігієнічних нормативів"Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Cs та 90Sr у продуктах харчування та питній воді"


ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

Ми відкриті до комунікації та готові відповісти на будь-які питання, що вас цікавлять.

Контакти:



Альтернативний зв'язок:


telegramviberwhatsapp

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

Ми відкриті до комунікації та готові відповісти на будь-які питання, що вас цікавлять.

Контакти:



Альтернативний зв'язок:


telegramviberwhatsapp

ТОВ "Інформаційно-консультативна агенція", ЄДРПОУ 44932284 ©Усі права захищені

telegramviberwhatsapp