ІНФОРМАЦІЙНО-КОНСУЛЬТАТИВНА АГЕНЦІЯ

Ваш надійний партнер в галузі сертифікації та акредитації за стандартами ISO та FSSC, впровадження системи НАССР

HACCP_1.png

Система ХАССП (Hazard Analysis and Critical Control Point) є інструментом для забезпечення безпеки харчових продуктів. 

Цей стандарт розроблений Міжнародною організацією по Основна мета ХАССП - ідентифікувати ваші небезпеки, пов'язані з продукцією, та прийняти необхідні заходи для їх запобігання. 

У відповідності до Закону України № 771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (ст.20, 21) всі оператори ринку зобов'язані розробити та впровадити систему. 

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-вр

HACCP_1.png

Система ХАССП (Hazard Analysis and Critical Control Pointє інструментом для забезпечення безпеки харчових продуктів. 

Цей стандарт розроблений Міжнародною організацією по Основна мета ХАССП - ідентифікувати ваші небезпеки, пов'язані з продукцією, та прийняти необхідні заходи для їх запобігання. 

У відповідності до Закону України № 771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (ст.20, 21) всі оператори ринку зобов'язані розробити та впровадити систему.

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-вр                                                               

HACCP (ХАССП) - це система контролю безпеки харчових продуктів, яка є обов'язковою для всіх, хто працює в галузі харчових продуктів

HACCP (ХАССП) - це система контролю безпеки харчових продуктів, яка є обов'язковою для всіх, хто працює в галузі харчових продуктів

Організації та підприємства, які виробляють, обробляють, зберігають або ведуть торгівлю харчовими продуктами, повинні використовувати ХАССП для забезпечення безпеки та якості своєї продукції. Це запобігає наявним ризикам, пов'язаним з харчовими продуктами, такими як бактерії, хімічні забруднення або фізичні небезпеки.

Також НАССР є необхідним для виконання вимог законодавства багатьох країн, які мають обов’язкові вимоги до впровадження системи НАССР.

Безпечність харчових продуктів є пріоритетом для держав та організацій, які займаються охороною здоров’я населення, тому впровадження НАССР є місцем для виконання цих вимог.

Тому, якщо ви працюєте в галузі харчових продуктів, ХАССП є обов'язковим для вас.

БАЖАЄТЕ ОТРИМАТИ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ?

Телефонуйте або пишить.

Ми відкриті до комунікації та готові відповісти на будь-які питання, що вас цікавлять!


Альтернативний зв'язок

telegramviberwhatsapp

БАЖАЄТЕ ОТРИМАТИ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ?

Телефонуйте або пишить.

Ми відкриті до комунікації та готові відповісти на будь-які питання, що вас цікавлять!

ЯК ВПРОВАДИТИ СИСТЕМУ НАССР?

Zvernennya_2.svg

Крок 1. Звернення до Агенції для отримання консультації

Для звернення можна скористатися декількома зручними для вас способами:

1. Електронна пошта: Надішліть своє повідомлення на офіційну електронну адресу Агенції.

2. Телефон: Зателефонуйте на контактний номер Агенції.

3. Заповнення онлайн-форми. Це зручний спосіб передачі інформації та питань до Агенції.

Zvernennya_4_1.svg

Крок 2. Визначення порядку, терміну, варіантів та вартості розробки та впровадження системи НАССР

1. Надання комерційної пропозиції.

2. Вибір варіанту співробітництва.

Zvernennya3_2.svg

Крок 3. Узгодження плану робіт та підписання договору.

1. Підписання договору.

 

2. Сплата 1-го етапу роботи.

Zvernennya_2_1.svg

Крок 4. Проведення оціночного аудиту, розробка пакету документів

Проведення аудиту (за бажанням) дозволяє більш детально вивчити потужності замовника в рамках проекту.

Zvernennya_5_1.svg

Крок 5. Впровадження системи

1. Розробка та передача пакету документів.

2. Проведення навчання персоналу.

3. Сплата 2-го етапу роботи.

ЯК ВПРОВАДИТИ СИСТЕМУ НАССР?

Zvernennya_2.svg

Крок 1.

Звернення до Агенції для отримання консультації

Для звернення можна скористатися декількома зручними для вас способами:

електронна пошта, телефон або заповнення онлайн-форми.

Zvernennya_4_1.svg

Крок 2.

Визначення порядку, терміну, варіантів та вартості розробки та впровадження системи НАССР

Надання комерційної пропозиції та вибір варіанту співробітництва.

Zvernennya3_2.svg

Крок 3.

Узгодження плану робіт та підписання договору

Підписання договору.

Сплата 1-го етапу роботи.

Zvernennya_2_1.svg

Крок 4.

Проведення оціночного аудиту, розробка пакету документів

Проведення аудиту (за бажанням) дозволяє більш детально вивчити потужності замовника в рамках проекту.

Zvernennya_55.png

Крок 5.

Впровадження системи

Розробка та передача пакету документів, проведення навчання персоналу та сплата 2-го етапу роботи. 

МАЄТЕ ПИТАННЯ, ЩО ПОТРЕБУЮТЬ ПРОФЕСІЙНОЇ УВАГИ?

Заповнить форму нижче та отримайте відповідь фахівця в необхідній галузі вашого бізнесу протягом доби

"Успіх у бізнесу залежить від вашої здатності бачити можливості, де інші бачать проблеми"

        Роберт Кійосакі

 

"Успіх у бізнесу залежить від вашої здатності бачити можливості, де інші бачать проблеми"

       Роберт Кійосакі

 

МАЄТЕ ПИТАННЯ, ЩО ПОТРЕБУЮТЬ ПРОФЕСІЙНОЇ УВАГИ?

Заповнить форму нижче та отримайте відповідь фахівця в необхідній галузі вашого бізнесу протягом доби

ЗАКОНОДАВЧІ ТА НОРМАТИВНІ АКТИ УКРАЇНИ В СФЕРІ

БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

ukraina7.png

Закон України № 771 "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"

ukraina7.png

Закон України № 2042 "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин"

ukraina7.png

Закон України № 2639 "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"

ukraina7.png

Постанова КМУ № 896 від 31.10.2018 "Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"

ukraina7.png

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)"

ukraina7.png

Наказ Міністерства охорони здоров'я України № 548 від 19.07.2012 "Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів"


ukraina7.png

Наказ Міністерства охорони здоров'я України № 368 від 13.05.2013 "Про затвердження Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"


ukraina7.png

Наказ Міністерства охорони здоров'я України № 256 від 03.05.2006 "Про затвердження Державних гігієнічних нормативів"Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Cs та 90Sr у продуктах харчування та питній воді"


ukraina5.png

Законодавчі та нормативні акти України в сфері безпечності харчової продукції


Закон України № 771 "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"


Закон України № 2042 "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин"


Закон України № 2639 "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"


Постанова КМУ № 896 від 31.10.2018 "Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"


Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)"


Наказ Міністерства охорони здоров'я України № 548 від 19.07.2012 "Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів"


Наказ Міністерства охорони здоров'я України № 368 від 13.05.2013 "Про затвердження Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"


Наказ Міністерства охорони здоров'я України № 256 від 03.05.2006 "Про затвердження Державних гігієнічних нормативів"Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Cs та 90Sr у продуктах харчування та питній воді"

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

Ми відкриті до комунікації та готові відповісти на будь-які питання, що вас цікавлять.

Контакти:



Альтернативний зв'язок:


telegramviberwhatsapp

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

Ми відкриті до комунікації та готові відповісти на будь-які питання, що вас цікавлять.

Контакти:



Альтернативний зв'язок:


telegramviberwhatsapp

ТОВ "Інформаційно-консультативна агенція", ЄДРПОУ 44932284 ©Усі права захищені

telegramviberwhatsapp